Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander was Hoogkerk/Schelwald Optiek 2 uit Hoogkerk. WSS wilde graag zich revancheren na het eerste duel tegen V&V Quick’21.

Tijdens de bespreking werd alles weer afgesproken en onder zomerse temperaturen, werd de wedstrijd gestart. WSS begon scherp aan de wedstrijd en men zag een verschil ten aanzien van vorige week. Ook Hoogkerk ging er vol voor en wilde graag de punten mee nemen naar Hoogkerk. Er werden mooie aanvallen opgezet met leuke combinaties.

Toen de scheidsrechter floot voor de rust kon iedereen weer even op adem komen.
De puntjes werden weer op de I gezet en er werd benadrukt dat verslapping niet mocht plaatsvinden.

Tijdens de tweede helft kregen de tegenstanders iets meer grip op de wedstrijd. Bij de thuisploeg liepen sommige aanvallen wat stroever en ging de bal een stuk moeilijker door de korf. De gasten hadden hier minder moeite mee en wisten een voorsprong te creëren. Ondanks de wissels kon de thuisploeg de achterstand niet meer wegwerken. Bij een stand van 11-16 floot de keurig leidende arbiter af.

Ondanks de nederlaag, speelde men al een stuk beter dan vorige week. Deze week gaat er weer hard getraind worden en dan wacht zaterdag de volgende tegenstander, Ritola 2 in Zuidlaren.