Vandaag stond de derde wedstrijd in de competitie op het programma voordat de returns gaan plaatsvinden. Het eerste mocht naar Rog in Groningen en wij mochten naar Zuidlaren.

Tijdens de voorbespreking werd er besproken wat er moest gebeuren en waar we op moesten letten.
In het begin van de wedstrijd golfde het spel op en neer. Of het door de regen kwam, maar WSS had moeite om aanvallend de juiste combinaties op te zetten. Verdedigend daarentegen stond het sterk en ondanks de vele kansen van Ritola, wisten zij dit nog niet in de score te laten zien. Echter stond bij WSS ook het vizier niet op scherp en ging de bal niet makkelijk door de korf heen. Tegen het einde van de eerste helft bouwde Ritola de voorsprong snel uit.

In de rust werden alle neuzen weer dezelfde kant opgezet. Hard blijven werken en de ‘foutjes’ proberen eruit te halen.

Vol goede moed en werklust werd er weer gestart aan de tweede helft. Ook Ritola begon scherp en wist direct een paar doelpunten te maken. Bij WSS bleef er hard gewerkt worden om mooie aanvallende acties in te zetten. Echter net als in de eerste helft, was het maken van doelpunten lastig. Doorloopballen, mooie kansjes bij de korf werden niet verzilverd.
Bij een stand van 24-8 floot de goed leidende arbiter af. 

De punten bleven terecht in Zuidlaren. Ondanks de grote nederlaag zijn er ook weer pluspunten waar wij weer op verder kunnen gaan. Deze week weer hard trainen en dan wacht zaterdag de return tegen Vlug & Vaardig (G)/ Quick’21 2 in Pekela.