De eerste drie wedstrijden waren gespeeld en door de vernieuwde opzet van het KNKV worden direct de returns gespeeld.
De allereerste wedstrijd werd een kansloze nederlaag in Oudega tegen een veel sterker V&V/Quick ‘21. Graag wilden de Pekelders zich revancheren in de thuiswedstrijd.

In het begin van de wedstrijd golfde het spel op en neer. V&V was zeer zuiver in de afronding. Dit is iets waar de Pekelders last van blijven houden. Er worden mooie aanvallen opgezet, maar het belonen met een doelpunt blijft lastig. Quick liet het krachtsverschil zien en hierdoor werd er de rust ingegaan met een paar doelpunten verschil.
Tijdens de rust werd alles weer besproken wat goed ging en wat veranderd moest worden en toen werd vol goede moed gestart met de tweede helft.

Ook in de tweede helft bleef WSS doorgaan. Ondanks het krachtsverschil bleef de thuisploeg hard werken. Bij beide teams kwamen nog wat reserves binnen de lijnen. Bij een stand van 9-23 floot de goed leidende arbiter af.

Ondanks de blessures weten wij iedere wedstrijd weer een sterk team binnen de lijnen te krijgen, hiervoor onze dank! Deze week weer hard trainen en dan mogen wij zaterdag naar Hoogkerk om daar de return te spelen tegen Hoogkerk/ Schelwald Optiek 2.