Doordat een aantal jaar er helaas geen toernooi heeft plaatsgevonden, was de organisatie er helemaal klaar voor om er een sportieve en gezellige middag van te maken. Uit Boven-Pekela was basisschool OBDS de Theo Thijssen aanwezig. Vanuit Nieuwe Pekela was OBS de Linde aanwezig. Vanuit Oude Pekela waren er drie scholen aanwezig. Kindcentrum Feiko Clock, CBS de Zevensprong en OBS de Hendrik Wester.
Er werd enthousiast en fanatiek door de jeugd gestreden met af en toe een zonnetje. Er werden veel wedstrijden gespeeld op de drie velden. Groep 5 & 6 speelden de wedstrijden op veld 1. Groep 7 speelde op veld 2 en groep 8 speelde op veld 3.

Bij groep 5&6 won een team van de Hendrik Wester. Bij groep 7 won het team van de Linde en bij de oudsten won de Zevensprong.

De organisatie bedankte alle kinderen voor hun enthousiasme en ook de leerkrachten werden bedankt. De kinderen kregen nog iets lekkers mee voor thuis en toen zat de leuke en sportieve middag er weer op.
Ook de vrijwilligers worden hartelijk bedankt voor het meehelpen tijdens deze middag.

 

Lijkt jou korfballen nu ook heel leuk? Kijk dan eens op onze website kvwss.nl of stuur ons een berichtje via de Facebookpagina.