Doordat wij binnen de selectie te maken hebben met meerdere langdurige blessures/werkweekenden werd het duel op dinsdagavond ingehaald i.p.v. de zaterdag.

In de voorbespreking werd iedereen op scherp gezet en vol goede moed werd er gestart met de warming-up.

Tijdens de eerste helft golfde het spel op en neer. Verdedigend stonden de Pekelders sterk. Ondanks dat wist Hoogkerk de korf een paar keer te vinden. Aanvallend was het voor de Pekelder formatie lastiger om de korf te vinden. Ook kwam het welbekende euvel bovendrijven, ‘’wel kansen creëren maar niet belonen met een doelpunt’’.

Bij de rust werd besproken wat beter moet in de tweede helft om de achterstand proberen weg te werken.

Naar mate de tweede helft vorderde wist de thuisploeg de voorsprong steeds verder uit te bouwen. WSS maakte het zichzelf in de aanval zeer lastig waardoor de bal snel in het bezit kwam van de thuisploeg. Ondanks het zichtbaar verschil bleven de Pekelders er energie in steken. Bij een stand van 19-6 floot de goed leidende scheidsrechter af.

De punten bleven terecht in Hoogkerk en voor de WSS’ers wacht zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen. Thuis tegen Ritola.