De sponsorcommissie:

Sponsoradviseur en contactpersoon randzaken sponsoring: Wouter Raatjes

Waarom sponsor worden van Korfbalvereniging WSS?
We zijn een actieve vereniging binnen de Gemeente Pekela, onze club telt ca. 120 leden op dit moment. Uw bedrijf wordt niet alleen door mensen uit Pekela en omstreken gezien, maar ook door mensen uit Drenthe, Friesland van bezoekende verenigingen. Ook dragen wij uit naar ons leden als motto; “KOOP BIJ ONZE SPONSORS”.

Wat doet de sponsorcommissie?
De leden van de commissie houden zich bezig met het vinden van nieuwe bedrijven die zich als sponsor aan Korfbalvereniging WSS willen binden, en onderhouden de contacten en contracten met de huidige sponsors. Tevens zijn de leden het aanspreekpunt voor de sponsors en andere zaken die hier mee te maken hebben (contact met de drukker etc.)

Doelstelling van de sponsorcommissie;
Als commissie zijnde willen we dat alle teams voorzien zijn van mooie wedstrijdshirts gesponsord door één van onze shirtssponsors. En dat we ons nieuwe kunstgrasveld rondom vol hebben hangen met bordsponsoren. En misschien nog wel belangrijkste; een WIN-WIN situatie voor beide partijen. Ook vinden we het belangrijk dat sponsoren met elkaar in contact komen, dit willen we bereiken door middel van een; “sponsordag of avond”.

Bent u geïnteresseerd in een eventueel sponsorschap? Neem dan contact met één van de leden van de sponsorcommissie;

Wouter Raatjes; 06 1991 77 55.

Of via de mail; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..