"Sponsor in de spotlight #1!"
Dit jaar gaan we elke maand een aantal sponsors uitlichten met een bericht op Facebook en op onze site. In dit bericht omschrijven we het bedrijf; wie ze zijn, wat verkopen ze, waar vind je ze etc. etc.

Vandaag beginnen we met Kampeerkoopje.nl, Sinds 2023 trotse bordsponsor van onze club.

Kampeerkoopje.nl is ontstaan uit de inkoop van partijgoederen binnen ons bedrijf InnBizzNiss. Gezien het feit dat dit steeds grotere vormen ging aannemen binnen InnBizzNiss is besloten om alle kampeerartikelen onder een andere naam en nieuwe website op internet en in onze showroom te verkopen. U bent van harte welkom op afspraak in onze showroom te Heusden Gem. Asten. Tevens kunt u Kampeerkoopje.nl tegenkomen op diverse Kampeerbeurzen!

In eerste instantie kochten we uitsluitend partijgoederen in voortkomend uit bedrijfsbeëindiging, faillissementen, consumentretouren en/of overstocks. Nu kopen we ook gewoon regulaire nieuwe producten in bij de gerenommeerde leveranciers c.q. merken. En bezoeken we diverse beurzen binnen deze branche om onze collectie steeds verder uit te breiden met de juiste actuele outdoor producten.

Bent u een echte kampeerder…? Dan bent u bij Kampeerkoopje.nl aan het goede adres om uw kampeeruitrusting compleet te maken. In onze showroom en opslag hebben wij alle artikelen die we hier aanbieden op voorraad! Van lichtgewicht popup trekkerstentje tot riante voortent.

Ook verkopen wij kampeerstoelen van hoge kwaliteit in alle maten en soorten. Om het kampeerplezier compleet te maken kunt u bij ons ook terecht voor kampeermeubelen, trekkerstenten, BBQ’s, pannensets, servies, en nog veel meer!

Kijk voor het aanbod op de website;
https://www.kampeerkoopje.nl/