De organisatie van Koningsdag 2022 bij WSS kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op deze dag. Nadat het twee jaar niet door kon gaan, mocht en kon het dit jaar weer. Na een goede voorbereiding begon de dag met Coursing. Ruim 40 honden liepen een parcours en probeerden zo snel mogelijk hun prooi te pakken te krijgen. In het begin van de middag begonnen de kinderspelen.

Rond de 50 kinderen deden hun uiterste best met de spelletjes. Er werd geprobeerd zoveel mogelijk was op te hangen en het spijkerpoepen ging ook goed. Toen de kinderspelen waren afgelopen was het tijd voor de vierkamp. Zes teams deden verschillende spelletjes. Zo was er hoop hilariteit bij de kruiwagenrace, maar de wandelende A was een grote uitdaging voor sommige teams. Na een finalespel, een grote hindernisbaan beklimmen, was het tijd voor de prijsuitreiking:


1e plek: Team 1 is beter dan team 2
2e plek: Team 2 is beter dan team 1
3e plek: Tempo
4e plek: Amstel 1
5e plek: Grolsch 16
6e plek: Team U.V.O.

De avond werd afgesloten in de kantine met live muziek. Twee Pekelders bands, Band ‘Reset’ en ‘the Night Cruisers’ zorgden voor een muzikale omlijsting. Het bleef nog lang gezellig in de kantine.

Dank aan eenieder voor de aanwezigheid en wij zien jullie graag volgend jaar weer!