Na een intensieve zoektocht zijn we er in geslaagd om voor het volgende korfbalseizoen een nieuwe hoofdtrainer te vinden. Anne Durk Lootsma woonachtig op Allardsoog (Zevenhuizen) wordt trainer van K.V. WSS.
Met Anne Durk hebben we na 1,5 jaar weer een externe hoofdtrainer gevonden voor onze selectie. Na het onverwachts wegvallen van Henk Berkenbosch hebben Peter en Sinet Wageman het als clubmensen opgepakt. Ze zijn voortreffelijk bezig met onze selectie en wij als club zijn ze hier zeer dankbaar voor.
Anne Durk heeft in het verleden bewezen een gedreven en stabiele hoofdtrainer te zijn en heeft eerder bij Westergo, Sparta (Ze), Koru, DTL gewerkt en zal het huidige seizoen afmaken bij Lintjo. Deze club heeft afgelopen weekend het kampioenschap behaald en promoveert naar de 2e klasse in de zaal.
Anne Durk verwacht bij WSS een ambitieuze selectie aan te treffen die nog echt een stap wil maken richting een bestendige tweede-klasser. Het talent en de routine is aanwezig om hierin alle vertrouwen te hebben.
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, bloem en natuur